Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het CBW.

 

Algemene voorwaarden van TRAPRENO aanvullend op de algemene voorwaarden van het CBW.

 

Garantie

TRAPRENO biedt 15 jaar garantie op de montage en HPL/CPL overzettreden. De fabrikanten van HPL/CPL overzettreden biedt tevens 15 jaar garantie op zijn producten. Op PVC overzettreden biedt Trapreno 20 jaar garantie op de montage. De fabrikant van de PVC overzettreden biedt tevens 20 jaar garantie op zijn producten. Randproducten zoals verlichting, leuningen en balustrades hebben een grantie van 2 jaar. De originele en gedateerde aankoopfactuur, moet ten alle tijden overgelegd kunnen worden. De garantie kan enkel ingeroepen worden als aan elk van de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

1. De garantie is enkel van toepassing op de eerste eigenaar van de trap en kan niet worden overgedragen aan derden. Als eerste eigenaar wordt beschouwd de persoon die als koper vermeld staat op de aankoopfactuur dan wel op het garantiebewijs.

2. Uitsluitingen van garantie indien: a. Defecten en/of gebreken ontstaan zijn door vocht- en/of waterschade dan wel andere oorzaken als gevolg van overmacht; b. Defecten en/of gebreken ontstaan zijn door verkeerd gebruik of onzorgvuldig handelen en bij gebruik voor een ander doel dan waarvoor de overzettreden bestemd zijn, alsmede het negeren van onderhoudsinstructies of waarschuwingen; c. Optische gebreken ontstaan zijn door het vervormen van de overzettreden door veranderende klimaatomstandigheden.; d. in geval van schade als gevolg van naaldhakken, stenen, zand, huisdieren etc. en beschadigingen van mechanische aard zoals krassen door bijvoorbeeld vallende voorwerpen.

3. De garantie houdt in dat er een vervangend product wordt geleverd.

4. TRAPRENO kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade.

5. Mogelijke gebreken dienen ten laatste 15 dagen na vaststelling, schriftelijk bij TRAPRENO gemeld te worden.

6. TRAPRENO behoudt zich het recht, en moet de mogelijkheid geboden worden om de klacht ter plaatse te komen bezichtigen door de verkoper, de fabrikant, of een door de fabrikant, dan wel verkoper, aan te wijzen deskundige.

7. Bij erkende klachten worden enkel nieuwe producten uit het, op het moment van de erkenning van de klacht, actuele levering programma geleverd. Elke andere vorm van schadevergoeding wordt uitgesloten.

8. Indien binnen de garantietermijn reparaties, vervanging of andere werkzaamheden plaatsvinden wordt de oorspronkelijke garantietermijn niet verlengd.

9. Stagnerend vocht op de trap of rond de voegen en/of te vochtig onderhoud en/of het gebruik van een niet-geschikt onderhoud product, moet altijd vermeden worden. Indien blijkt dat hier geen gevolg aan is gegeven, kan de koper geen aanspraak maken op de garantie.

10. De koper heeft behalve de rechten en vorderingen die hem in dit garantiebewijs worden toegekend, ook de rechten en vorderingen die de wet hem toekent.

11. Op deze garantie overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Indien u een klacht/ontevredenheid heeft dragen wij er de grootste zorg voor om dit zo spoedig en correct mogelijk voor u op te lossen. Wij raden u aan om uw klacht schriftelijk kenbaar te maken. Dit kan door een brief te sturen naar:

TRAPRENO

Dommelstraat 33

5662 EL Geldrop

Nederland

Daarnaast kunt u ook een email sturen naar: info@trap-reno.nl

Wij raden u aan de geldende garantievoorwaarden goed door te nemen alvorens een klacht te melden. Dit voorkomt miscommunicatie.

 

 


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Een paar weken terug zijn onze 2 trappen helemaal in een nieuw jasje gestoken met grey oak treden en stootborden. Het is prachtig geworden! We zijn ontzettend tevreden over het werk van Stephan! Hij werkt snel, nauwkeurig en laat alles weer netjes opgeruimd achter. Ontzettend bedankt!

Familie de Graaf, Breda