Traprenovatie Arnhem

Traprenovatie Arnhem De keuze voor een traprenovatie in Arnhem is vaak de juiste keuze. Ook een trap is onderhevig aan slijtage en overige beschadigingen. Dit zal u waarschijnlijk niet verbazen. Als uw trap dan op het punt is gekomen dat deze echt versleten is, wat is dan de juiste keuze? Niet alleen is de aanleg van een nieuwe trap een zeer grote onderneming, maar ook een zeer dure. Toch is het zeer belangrijk dat dit element van uw woning of bedrijfspand goed verzorgd is. Niet alleen voor de esthetische kwaliteiten, maar ook voor de veiligheid. Gelukkig bieden wij u een optie die u de zekerheid geeft dat uw trap weer als nieuw zal zijn.

Bij TrapReno staan we voor u klaar met een passende dienstverlening. Laat ons uw traprenovatie in Arnhem uitvoeren. Bij ons mag u uitgaan van jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en een specialisme die als het gaat om traprenovaties. Ons team verzorgt uw RVS leuningen en meer. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan kleuren en oppervlakken. Op deze manier heeft u alle kans om zelf een uitstraling uit te kiezen die bij uw interieur past. De mogelijkheden die wij bieden geven u alle kans om over uw ideale trap te beschikken.

Uw partner als het aankomt op uw traprenovatie in Arnhem

Als het gaat om een traprenovatie in Arnhem dan hebben we voornamelijk te maken met bepaalde werkzaamheden. Het gaat dan om het vernieuwen van de traptreden zelf. Hiervoor maken we gebruik van HPL of PVC overzettreden. De eerste stap is dan om deze op maat te maken, iedere trap is tenslotte anders. We plaatsen deze dan over uw oude treden heen. Niet alleen maken we dan gebruik van hoogwaardige kunststof treden. Maar ze zijn ook voorzien van een ingebouwde antisliplaag voor meer veiligheid. Het spreekt voor zich. Wij zorgen ervoor dat ze netjes en zeer stevig worden bevestigd op de treden.

We maken gebruik van een speciale lijm die ook nog eens een geluiddempende werking heeft. De bekende trapgeluiden die door de jaren heen zich ontwikkelen zijn dan zo goed als verleden tijd. Het maakt weinig uit om wat voor een trap het gaat. Een vaste of zwevende treden, wij bieden altijd het beste resultaat. Als het gaat om een traprenovatie voor u in Arnhem dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken snel en effectief als het gaat om een traprenovatie voor u in Arnhem

Wij bieden u meer dan alleen een zeer goed eindresultaat als het gaat om uw traprenovatie in Arnhem. Wij geven u de kans om de levensduur van uw trap met minimaal 10 jaar te verlengen. Onze ervaren vakmensen werken niet alleen naar een goed eindresultaat toe. Ze werken op een zeer snelle en effectieve wijze. Vaak kunnen we al binnen een dag opleveren.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.


Traprenovatie Arnhem

Traprenovatie Arnhem Traprenovatie Arnhem Traprenovatie Arnhem


Traprenovatie Arnhem Traprenovatie Beuningen Traprenovatie Boekel Traprenovatie Nijmegen Traprenovatie Oss Traprenovatie Rosmalen Traprenovatie Schijndel Traprenovatie Uden Traprenovatie Veghel Traprenovatie Wijchen


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Een paar weken terug zijn onze 2 trappen helemaal in een nieuw jasje gestoken met grey oak treden en stootborden. Het is prachtig geworden! We zijn ontzettend tevreden over het werk van Stephan! Hij werkt snel, nauwkeurig en laat alles weer netjes opgeruimd achter. Ontzettend bedankt!

Familie de Graaf, Breda