Traprenovatie Nijmegen

Traprenovatie NijmegenIs het tijd voor een traprenovatie bij u in Nijmegen? Het zal u niet verbazen. Trappen zijn gevoelig voor slijtage. Het continu op en af lopen laat door de jaren heen de nodige sporen achter. Dat staat dan nog eens buiten mogelijke overige beschadigingen. Als uw trap eenmaal op het punt is gekomen dat deze te beschadigd is, dan wordt het tijd voor actie. Het gaat tenslotte niet alleen om het uiterlijk, maar belangrijker nog ook de veiligheid. Een nieuwe trap is niet alleen een groot project, maar vaak ook erg prijzig. De keuze voor een traprenovatie in Nijmegen biedt dan vaak de oplossing. Helemaal als u gebruik maakt van onze dienstverlening.

Bij TrapReno staan we voor u klaar om uw trap weer als nieuw te maken. Bij ons ontdekt u alle keuze voor verschillende trappen. Wat echter altijd overeenkomstig is, is dat wij uw trap zo goed of beter dan nieuw maken. U ontdekt bij ons alle keuze. Verschillende trappen en treden kunnen wij voor u bewerken. Maar ook allerlei mogelijkheden zijn er als het gaat om de uiterlijkheden. Uw wensen staan bij ons voorop. We werken aan de hand van wat u wilt bereiken. Een mooie en veilige trap is wat wij altijd kunnen realiseren.

De mogelijkheden als het gaat om een traprenovatie voor u in Nijmegen

Veelal bestaan onze werkzaamheden uit het vernieuwen van de traptreden. Daarvoor bieden we meerdere mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van HPL of PVC overzettreden. Omdat geen trap hetzelfde is maken we deze op maat voor u. Deze manier van traprenovatie voor u in Nijmegen geeft u niet alleen keuze voor het uiterlijk, maar staat ook voor veiligheid. Wij maken gebruik van een ingebouwde antisliplaag. Deze kunststof oppervlakten zijn daarnaast zeer makkelijk qua onderhoud. Ook naar het schilderwerk heeft u geen omkijken.

Een traprenovatie voor u in Nijmegen staat voor een trap die weer zo goed is als nieuw is. Zo zorgen wij ervoor dat er bijvoorbeeld geen schroeven zichtbaar zijn. Onze vakmensen beschikken over uitgebreide ervaring en kennis. Zo geven wij u minimaal 10 jaar garantie over een traprenovatie in Nijmegen. Dit kan zelfs oplopen tot 20 jaar. Vrijwel iedere trap kunnen wij voor u verzorgen. Een dichte of open trap, zwevende treden of een spiraaltrap. Wij renoveren deze voor u.

Ontdek onze kwaliteiten

Het gaat bij ons om meer dan een vakkundige traprenovatie in Nijmegen alleen. Ook de service is van groot belang. Door onze effectieve werkwijze kunnen wij de renovatie vaak al binnen een dag afronden. En wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden. Ook bieden wij u scherpe prijzen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.


Traprenovatie Nijmegen

Traprenovatie Nijmegen Traprenovatie Nijmegen Traprenovatie Nijmegen


Traprenovatie Arnhem Traprenovatie Beuningen Traprenovatie Boekel Traprenovatie Nijmegen Traprenovatie Oss Traprenovatie Rosmalen Traprenovatie Schijndel Traprenovatie Uden Traprenovatie Veghel Traprenovatie Wijchen


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Stephan heeft deze week bij ons 2 trappen gerenoveerd.
We zijn erg blij met het resultaat. Het ziet er prachtig uit.
Fijne bijkomstigheid is dat Stephan zijn vak verstaat; werkt nauwkeurig,
is creatief in het bedenken van goede oplossingen waar nodig en werkt
hard door! Zelfs een fikse hagelbui houdt hem niet van zijn werk af.
Hij gaat gewoon door onder zijn tentje!
Is netjes in zijn werk, ruimt alles keurig op,
en ook zijn bus is een visitekaartje!
Stephan wij zullen je, waar kan, zeker aanbevelen aan anderen!
Bedankt! ;-)

groetjes, Jan en Kitty

Familie van Rooij