RVS balustrade Geldrop

RVS balustrade GeldropEen nieuwe trap is niet compleet zonder een nette RVS balustrade in uw huis in Geldrop. Wij zorgen dat u een kwalitatief hoge en stijlvolle aanwinst krijgt voor uw huis, geheel op maat gemaakt. Met mogelijkheden voor zuiver RVS of een combinatie van RVS en glas is de balustrade voor u in Geldrop prachtig vakwerk. Trapreno helpt u graag met het uitzoeken van alle mogelijkheden voor uw woning. We verkennen samen met u ook opties voor het renoveren van de traptreden en/of leuning, waar nodig. Een investering in overzettreden kost een fractie van de prijs van een nieuwe trap en geeft deze een duurzame nieuwe uitstraling.

Een RVS balustrade van Trapreno voor u in Geldrop

Bij deze strakke uitstraling wilt u natuurlijk een passende RVS balustrade in uw pand in Geldrop hebben. Ons vakwerk is buitengewoon stevig, bestaand uit sterk roestvrij staal en gelaagd gehard glas. Zo schept u op duidelijke wijze een moderne uitstraling, zonder op functie of veiligheid in te boeten. Deze uitstraling kan verder worden versterkt met bijvoorbeeld laminaat in dezelfde kleur als de overzettreden voor op de overloop. Daarnaast kunnen ook de zijkanten van de trap geplaatst worden en kan de spil van de trap gerenoveerd worden.

Heeft u nog vragen over het een of het ander omtrent traprenovaties of een RVS balustrade voor u in Geldrop? Wij staan u graag bij met deskundig advies, gegrond in jaren ervaring. Met inzicht in uw situatie en uw persoonlijke wensen goed in kaart gebracht zetten wij voor u de vrijblijvende offerte in elkaar. Hierin staat goed uiteengezet wat wij allemaal voor u gaan doen. Ook krijgt u een goed beeld van de kosten van uw project. Onze hoge kwaliteit gaat niet ten koste van onze buitengewoon aantrekkelijke prijzen.

Wij zorgen dat uw oudere trap nog minstens 20 jaar vooruit kan. Een traprenovatie van Trapreno wordt uitgevoerd met HPL of PVC overzettreden. Deze hebben een garantie van 10 en 20 jaar, respectievelijk op de treden zelf en daarnaast 10 jaar garantie op de montage. Met onze effectieve werkmethoden voeren wij de renovatie snel uit, evenals andere zaken, zoals het plaatsen van een RVS balustrade bij u in Geldrop. Doorgaans worden alle werkzaamheden in één dag afgerond.

Trapreno, de beste kwaliteit RVS balustrades

Onze ervaren werknemers kunnen ondanks dit tempo altijd waarborgen dat onze hoge kwaliteitsstandaard wordt nageleefd. Ieder van hen heeft minstens tien jaar ervaring in het uitvoeren van traprenovaties. Zij zijn voor een beetje uitdaging niet bang en pakken elke opdracht grondig aan. Zo kunnen wij een eindresultaat opleveren waar u nog jaren plezier aan kan beleven. Neem binnenkort contact op met Trapreno en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen. Renovaties, een nieuwe RVS trapleuning of balustrade voor u in Geldrop? Wij maken er werk van.


RVS balustrade Geldrop

RVS balustrade Geldrop RVS balustrade Geldrop RVS balustrade Geldrop


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Onze oude trap is weer als nieuw !!!!!!!!!!!!! Vakwerk en een nette jongen Stephan toppie werk afgeleverd

Groeten uit Den Bosch

Rita