Traprenovatie Den Bosch

Traprenovatie Den BoschEen trap laten vervangen is een behoorlijk karwei, en vaak nog lang niet nodig. Veel trappen kunnen nog gemakkelijk jaren langer mee, met een traprenovatie bij u in Den Bosch. Wij zorgen dat alle stappen van deze renovatie goed worden doorlopen en garanderen zo een duurzaam resultaat. We bieden keuze uit veel verschillende patronen en kleuren, om zo een nieuwe uitstraling aan de trap te geven die goed binnen uw huis past. Afhankelijk van het materiaal van de overzettreden krijgt u tot 20 jaar productgarantie op de materialen. Tevens kunt u bij de traprenovatie voor u in Den Bosch rekenen op de expertise van onze medewerkers. U krijgt daarom ook altijd 10 jaar montagegarantie bij de nieuwe traptreden.

Een goed georganiseerde traprenovatie bij u in Den Bosch

Wij plannen het hele proces netjes uit, zodat u altijd goed op de hoogte bent van uw project. Als eerste komen we bij u langs om de trap te inspecteren. We kunnen u deskundig advies geven over de verschillende mogelijkheden voor een traprenovatie in Den Bosch. Ook kunnen we met u meedenken over eventuele extra’s als trapverlichting of een nieuwe trapleuning. Uw keuzes en persoonlijke wensen worden allen netjes opgenomen in een vrijblijvende offerte. Met deze offerte heeft u goed zicht op de te verrichten werkzaamheden voor uw project.

Trapreno werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en biedt zowel HPL als PVC overzettreden aan. U heeft een ruime keuze in kleuren en patronen. De HPL en PVC treden zijn voorzien van een antislip laag en zijn extreem duurzaam. Ook met regelmatig gebruik zult u nog jaren probleemloos de trap op en af kunnen. Met de speciale lijm die we gebruiken voor de montage werken we bovendien nog een ander veelvoorkomend probleem bij oudere trappen weg. De lijm heeft een geluiddempend effect en verhelpt zo bijna alle irritante piep- en kraakgeluiden die oude trappen vaak maken. De traprenovatie bij u in Den Bosch is doorgaans in één dag in zijn geheel afgerond. Daarbij zorgen we dat alle werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Naderhand laten we de trap mooi schoon achter. U hoeft zich tijdens het project nergens zorgen over te maken.

Trapreno, kwaliteit waar u op kunt rekenen

De topkwaliteit van Trapreno komt naar voren in zowel onze geleverde producten als onze ijzersterke service. U kunt binnen de kortste keren genieten van een trap die weer als nieuw oogt en klinkt. Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat voor uw unieke situatie. Geen twee trappen zijn precies hetzelfde en wij leveren ongeëvenaard maatwerk voor elke opdracht. Uw traprenovatie in Den Bosch is hier in goede handen. Neem snel contact op met Trapreno als u meer wilt weten of om een offerte aan te vragen.


Traprenovatie Den Bosch

Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Den Bosch


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno


Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om onze trap te laten bekleden met laminaat. En met deze beslissing dan ook maar meteen goed, dus traptreden, stootborden en zijkanten.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het fantastisch is uitgevoerd. De gekozen kleurcombinatie komt erg mooi tot uiting en de kwaliteit van de afwerking straalt er vanaf. Het is te zien dat er een vakman aan het werk is geweest en zeker een die het ook met plezier doet.

Stephan bedankt voor een stukje toegevoegde waarde aan ons huis.

Familie Vroomans, Veldhoven