Traprenovatie Venlo

Traprenovatie VenloHet is tegenwoordig relatief eenvoudig om uit een oude trap nog veel extra jaren te halen. Dit wordt gedaan door middel van een traprenovatie bij u in Venlo. Trapreno haalt alles uit de kast om te zorgen dat u nog jaren vooruit kunt met uw trap. Met hoogwaardige materialen en krachtig vakmanschap zorgen wij dat u het beste resultaat krijgt. Deze effectieve aanpak laat zich al vanaf het eerste moment zien. We zorgen voor heldere communicatie en klare taal bij het bespreken van de mogelijkheden voor uw traprenovatie in Venlo. Zo weet u precies waar u aan toe bent. In onze duidelijke en vrijblijvende offerte zetten we voor u uiteen wat er bij u gedaan gaat worden en wat de geraamde kosten hiervoor zijn. Zelfs met onze hoge kwaliteit streeft Trapreno er naar om de prijzen scherp te houden.

Een nieuwe trap voor een aantrekkelijke prijs, met een traprenovatie in Venlo

Vernieuw de uitstraling van uw trap met een passende traprenovatie voor u in Venlo, zowel voor uw huis of bedrijfspand. Wij bieden u een ruime keuze in verschillende patronen en kleuren, zowel voor de overzettreden als eventuele stootborden. Al onze renovaties worden gerealiseerd met HPL of PVC opzettreden. Deze bieden naast buitengewone duurzaamheid ook een ingebouwde antislip laag. Tevens worden ze verlijmd met een speciale geluiddempende lijm. Deze zorgt dat bestaande piepjes en kraakjes grotendeels verdwijnen. De montage van deze treden gebeurt op zo’n effectieve wijze dat wij hier standaard tien jaar garantie op geven.

Naast de treden kan een traprenovatie bij u in Venlo ook een paar andere aspecten onder handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe trapleuning of een stijlvolle RVS balustrade boven aan het trapgat. Daarnaast kunnen we de treden voorzien van mooie ingebouwde verlichting. Dit geeft uw trap een extra stukje luxe uitstraling. Ook in de nieuwe leuning kunnen wij verlichting inbouwen. Deze werkt met behulp van een sensor, en activeert wanneer u bij de trap in de buurt komt. Zo hoeft u niet meer in het donker naar een lichtknopje te zoeken.

Trapreno, al jaren dé specialist voor traprenovaties

Al onze werknemers hebben minstens tien jaar ervaring in het renoveren van trappen. Met hun expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen wij dat u altijd een prachtig eindresultaat krijgt. Op deze hoge kwaliteit overzettreden betaalt u geen cent te veel met onze scherpe prijzen. Heeft u nog vragen over het een of het ander rondom de mogelijkheden voor een traprenovatie bij u in Venlo? Trapreno staat u graag te woord en helpt u met al uw vragen. Neem snel contact op met ons, en leer wat wij allemaal voor u kunnen doen om een prachtige en duurzame nieuwe uitstraling voor uw trap te realiseren.


Traprenovatie Venlo

Traprenovatie Venlo Traprenovatie Venlo Traprenovatie Venlo


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

16 en 17 januari 2012 heeft Stephan onze trap en overloop bekleed met grey oak en leuningen geplaatst in diezelfde kleur. En het resultaat is super. Een echte vakman, prettig in de omgang en niet beroerd om iets extra's voor je te doen. Voor een mooie prijs is het zeer aan te raden om uw trap door hem te laten renoveren hij is tevens een man van de tijd. Een klein minpuntje, je geraakt niets aan hem kwijt, met pijn en moeite een kop soep en dat tussen de bedrijven door, neemt niet de moeite voor een korte pauze, want dat haalt hem uit zijn werkritme. Al met al een vakman die zijn klanten bedient zoals men het graag ziet, die netjes werkt en voor een probleempje, zoals het wegwerken van verwarmingsbuizen, wel een oplossing wist te vinden.
Stephan bedankt !

Jan & Marleen Velden