Traprenovatie Roermond

Traprenovatie RoermondMet een goed geplaatste traprenovatie kunt u in Roermond nog minstens twintig jaar langer zorgeloos gebruik maken van de trap. Met onze stijlvolle overzettreden heeft u de keuze uit tal van verschillende kleuren en patronen. U geeft de trap zo een prachtige nieuwe uitstraling, voor een fractie van de kosten van een nieuwe trap. Trapreno helpt u graag met het uitzoeken van de beste oplossing voor uw traprenovatie in Roermond. Wij zijn bekwaam in renovaties voor onder meer dichte, open en betonnen trappen.

Talloze mogelijkheden voor een traprenovatie in Roermond

Wij voeren de renovatie uit met behulp van HPL en PVC overzettreden. Deze worden netjes op maat voor u gemaakt en verlijmd met de bestaande treden. De nieuwe treden hebben een ingebouwde antislip laag en zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Het resultaat is buitengewoon sterk en slijtvast. Bij HPL treden geven wij u tien jaar productgarantie en bij PVC treden zelfs twintig. Op al onze werkzaamheden zit bovendien tien jaar montagegarantie.

Deze garanties kunnen wij u gemakkelijk bieden, dankzij onze hoge kwaliteit. Al onze medewerkers hebben minstens tien jaar ervaring in het vak. We gebruiken hoogwaardige materialen voor een duurzaam resultaat en zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Dit doen wij door alles goed in te plannen en effectief aan de slag te gaan. In de meeste gevallen is een traprenovatie bij u in Roermond in één dag gerealiseerd. Naderhand laten wij alles weer netjes achter. U hoeft zelf niets op te ruimen en u hoeft weinig te doen op het gebied van onderhoud. De HPL en PVC overzettreden zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Naast een traprenovatie voor u in Roermond kunnen wij u ook met andere trap-gerelateerde zaken helpen. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe trapleuning of netjes in de trap verwerkte verlichting. Ook een nette RVS balustrade om het trapgat boven te omlijsten valt binnen ons aanbod. Wij denken graag met u mee wat het beste past in uw persoonlijke situatie. Met deskundig advies, gegrond in jaren ervaring, zorgen wij dat u altijd de beste oplossing krijgt. Voor deze oplossing zetten wij vervolgens voor u een vrijblijvende offerte in elkaar.

Trapreno, uw specialist voor traprenovaties

In deze offerte ziet u dat onze hoge kwaliteit buitengewoon scherp geprijsd is. Tevens wordt ook goed duidelijk welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten. Haal nog ruim twintig jaar uit uw oude trap met een traprenovatie bij u in Roermond. Ons team van professionals zorgt dat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit van Trapreno. Wilt u meer weten over het onze dienstverlening omtrent traprenovaties, neem dan snel contact op. Wij helpen u verder met uw vragen en zetten graag voor u een passende en vrijblijvende offerte in elkaar voor uw trap.


Traprenovatie Roermond

Traprenovatie Roermond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Roermond


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Stephan we hebben het al gezegd maar via deze weg nogmaals, hardstikke bedankt voor het prachtig resultaat wat we gekregen hebben nadat jij bij ons de voordeur dicht trok, de trappen zijn formidabel geworden en de beneden trap met ingebouwde spots is de blikvanger van de hal geworden,grandioos ik zal je in ieder geval aan iedereen aanbevelen, see you.

Familie Mommersteeg, achterbuurman