Traprenovatie Tilburg

Traprenovatie TilburgEen trap moet op den duur een keer vervangen worden. Een volledige nieuwe trap is echter vaak niet nodig. Met een goed uitgevoerde traprenovatie kunt u in Tilburg nog jaren vooruit. Trapreno specialiseert zich in dit type renovaties en voorziet u vaak binnen één dag van een prachtig vernieuwde trap. Deze traprenovatie breiden we voor u in Tilburg graag uit met een nieuwe trapleuning of trapverlichting. U laat uw oude trap er weer prachtig nieuw uitzien en zorgt dat deze goed aansluit op de rest van uw interieur. Met onze hoge kwaliteit kunt u probleemloos genieten van uw nieuwe aanwinst.

Waarom een traprenovatie bij u in Tilburg?

Ons team van specialisten zorgt dat u zuiver maatwerk krijgt. Met jaren ervaring onder de riem handelen zij elke klus netjes af. Met hun vakwerk kunnen wij probleemloos tien jaar montagegarantie geven, samen met tien tot twintig jaar productgarantie. Deze periode is afhankelijk van het gebruikte materiaal voor uw traprenovatie in Tilburg. Met onze nette werkwijze kunt u direct gebruikmaken van de trap. We laten alles mooi schoon voor u achter, zodat u zelf niets hoeft op te ruimen na de werkzaamheden.

De traprenovatie zelf wordt voor u in Tilburg goed ondernomen. Wij kunnen op vrijwel elk oppervlak aan de slag. Zowel open als dichte trappen worden netjes voorzien van HPL of PVC overzettreden. Ook qua materiaal van de oude treden gelden weinig beperkingen. Alleen stalen trappen vallen buiten onze expertise. De overzettreden zijn gemaakt van HPL of PVC en gebouwd op duurzaamheid. Met een lange levensduur en ingebouwde antislip laag verzorgen ze veiligheid waar u nog jaren op kunt rekenen. Wij zetten deze treden vast met een krachtige en geluiddempende lijm. Deze laat kleine piepjes en kraakjes vrijwel geheel verdwijnen. Uw trap ziet er niet alleen als nieuw uit, hij klinkt ook weer een stuk jonger.

Naast de overzettreden zorgen we bij Trapreno dat u een netjes en volledig resultaat krijgt. Een set nieuwe trapleuningen is snel geregeld en kan in verschillende stijlen geleverd worden. Tevens kunnen we voor u mooie nieuwe stootborden plaatsen om het geheel netjes af te maken. U heeft een ruime keuze uit verschillende patronen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een traprenovatie bij u in Tilburg die naadloos aansluit op de rest van uw woning.

Trapreno, al jaren uitstekende kwaliteit

Met ruim tien jaar ervaring leveren wij traprenovaties als geen ander. Met het oog op hoge kwaliteit halen wij alles in huis om van uw project een mooi succes te maken. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem snel contact op met Trapreno en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen. Pak uw traprenovatie in Tilburg grondig aan met onze expertise.


Traprenovatie Tilburg

Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Tilburg


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Vandaag hebben we de trap laten bekleden met de kleur grey oak treden en stootborden. Het resutaat is geweldig mooi. Stephan werkt nauwkeurig en neemt zich geen tijd om te eten. Alle positieve reacties hier zijn het ook echt waard en zal hem iedereen aanbevelen die een traprenoatie wil laten doen. Stephan nogmaals bedankt voor de mooie trap en een fijne goede service.

Familie Heymans