Trapleuning Eindhoven

Trapleuning EindhovenBij een nette traprenovatie mag een mooie nieuwe trapleuning niet ontbreken voor u in Eindhoven. Trapreno voorziet u in een mooi scala van RVS trapleuningen. Deze leuningen kunnen uitgerust worden met een paar handige extra’s en worden geleverd in een aantal stijlvolle designs. We kijken graag samen met u wat het beste past in uw persoonlijke situatie. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en situatie zetten wij vervolgens voor u een nette offerte in elkaar. Deze offerte is geheel vrijblijvend en geeft u een goed inzicht in de geplande werkzaamheden voor een nieuwe trapleuning in Eindhoven. U krijgt ook gelijk een goed beeld van de geraamde kosten voor het project.

Een passende trapleuning voor u in Eindhoven

Eenmaal akkoord met de offerte kunt u rustig achterover leunen. Onze professionals gaan voor u aan het werk en zorgen dat alle werkzaamheden op snelle en grondige wijze worden afgerond. In het merendeel van onze opdrachten hebben wij alles in één dag afgerond. Ons oog voor detail zorgt dat naderhand alles netjes wordt opgeruimd. U kunt zo ongestoord genieten van uw nieuwe aanwinst.

Eén van de interessante extra’s die in uw nieuwe trapleuning in Eindhoven kan worden geïnstalleerd is ingebouwde verlichting. Deze LED-verlichting geeft een extra stukje luxe aan de trap en met de bewegingssensoren haalt u ook wat extra functie uit de leuning. U hoeft niet meer in het donker naar een lichtknop te zoeken. De sensoren activeren de verlichting automatisch als het donker is en u in de buurt van de leuning bent. Op deze manier is het energiezuinig en effectief, precies wanneer u dit het meest nodig heeft.

Samen met de nieuwe trapleuning bij u in Eindhoven kunnen we ook de rest van de trap mooi renoveren. HPL of PVC overzettreden voegt gegarandeerd vele jaren toe aan de levensduur van een trap. U heeft de keuze uit tal van verschillende kleuren en patronen, voor een netjes passende uitstraling binnen uw huis. Trapreno bewerkt deze treden ter plaatse voor een strak aansluitend eindresultaat. Met ruim tien jaar ervaring hebben al onze medewerkers de fijne kneepjes van het vak goed in de vingers. Op stalen wenteltrappen na kunnen wij elke klus voor u aanpakken.

Trapreno, keurig maatwerk afgestemd op uw wensen

Met onze expertise maken we van uw traprenovatie een prachtig stukje vakwerk. Ook een nieuwe trapleuning is voor u in Eindhoven snel geregeld. Wij zetten voor u graag een vrijblijvende offerte in elkaar en geven u een goed inzicht in de benodigde werkzaamheden. U kunt bij Trapreno rekenen op hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Met hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen zorgen wij dat elk project omgezet wordt in een prachtig eindresultaat. Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Trapleuning Eindhoven

Trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Twee weken geleden heeft Stephan onze trap gerenoveerd. Mede door zijn vakmanschap zijn wij erg tevreden over het resultaat en kunnen we iedereen aanraden om dit bedrijf te kiezen voor een traprenovatie. Stephan heeft ons goed advies gegeven over de kleur keuze, en werkt op een nette en correcte manier. Stephan bedankt!

Familie Bloemendaal, Capelle aan den IJssel