RVS balustrade Helmond

RVS balustrade HelmondBent u bezig met een renovatie of het bouwen van een nieuwe woning? Een nette RVS balustrade om het trapgat in uw pand in Helmond mag niet ontbreken. Bij Trapreno heeft u keuze uit een paar stijlvolle opties, waaronder RVS spijlen of gehard glas. Deze worden op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw persoonlijke wensen. Ons team zorgt vervolgens dat deze zo goed mogelijk bij u worden geïnstalleerd. Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden bij u thuis? Wij komen graag een keertje bij u langs voor een adviesbezoek. We zetten dan voor u alle mogelijkheden netjes op een rijtje. Wanneer het plan duidelijk is, zorgen wij voor een goed uitgewerkte, vrijblijvende offerte.

Een nette en duurzame RVS balustrade voor u in Helmond

In onze offerte zetten we op heldere wijze neer wat er allemaal voor u gedaan gaat worden. Zo krijgt u een goed inzicht in de kosten die komen kijken bij het plaatsen van een RVS balustrade bij u in Helmond. We leveren u uitsluitend maatwerk van hoge kwaliteit. Desondanks houden wij onze prijzen zeer scherp. Met onze sterke service weet u altijd precies waar u aan toe bent. Afspraken komen we altijd na, en waar gewenst houden wij u goed op de hoogte van de voortgang van uw project.

Trapreno is behalve voor uw RVS balustrade in Helmond ook beschikbaar voor nieuwe trapleuningen en/of traprenovaties. Wij voegen op eenvoudige wijze minstens nog jaren toe aan de levensduur van uw trap. Dit realiseren we met HPL of PVC opzettreden. Deze vallen naadloos over de bestaande treden heen en worden op professionele wijze verlijmd. De lijm is geluiddempend en neemt een groot deel of zelfs alles van de irritante piepjes en kraakjes van een oude trap weg.

Het eindresultaat van deze onderneming is een stijlvolle nieuwe uitstraling voor uw trap. Er zijn naderhand geen schroeven zichtbaar en er hoeft verder niets geschilderd te worden. Met onze effectieve werkmethode zorgen we dat alles doorgaans binnen een dag wordt geplaatst. Zo beperken we de overlast veroorzaakt door de werkzaamheden tot een minimum. Naderhand wordt alles weer netjes schoon achtergelaten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van restmaterialen en dergelijke. Een nette traprenovatie met een nieuwe RVS balustrade in Helmond is zo snel geregeld.

Trapreno, voor een traprenovatie met alles er op en er aan

Al onze werknemers hebben minstens tien jaar ervaring met het verzorgen van traprenovaties en meer. Zij leveren u in een handomdraai nieuwe overzettreden, een passende leuning en een stijlvolle RVS balustrade voor uw huis in Helmond. Alles wordt netjes op maat afgewerkt om moeiteloos aan te sluiten op uw interieur. Voor meer informatie of het aanvragen van een adviesgesprek, neem snel contact op met Trapreno.


RVS balustrade Helmond

RVS balustrade Helmond RVS balustrade Helmond RVS balustrade Helmond


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Wij hebben een dichte en een open trap door TRAPRENO laten renoveren en het resultaat is geweldig. Stephan is een prettig persoon die secuur en netjes werkt en zijn afspraken nakomt. Wij zijn bijzonder tevreden en bevelen hem dan ook van harte aan.

Cees & Leny