RVS trapleuning Eindhoven

RVS trapleuning EindhovenEen stijlvolle nieuwe RVS trapleuning in uw pand in Eindhoven kan met behulp van Trapreno snel gerealiseerd worden. Alleen of samen met een traprenovatie op maat, wij draaien er de hand niet voor om. Onze professionals leveren telkens weer hoge kwaliteit. Ze zijn voor een beetje uitdaging niet bang en pakken moeiteloos elke situatie aan. We meten netjes bij u uit welke maten de leuningen hebben en leveren voor u een RVS trapleuning op maat in Eindhoven. Met tien jaar ervaring zorgen we dat onze hoge kwaliteitsstandaarden goed worden nageleefd. U kunt nog vele jaren genieten van deze duurzame aanwinst voor uw huis of bedrijfspand.

Een nieuwe RVS trapleuning en meer voor u in Eindhoven

Wanneer u de leuning vernieuwt, bieden wij ook een aantal andere interessante mogelijkheden. Traprenovaties met behulp van overzettreden voegen op eenvoudige wijze tien jaar of meer toe aan de levensduur van een trap. Onze vakmensen werken deze renovatie op nette wijze af, en kunnen aan de slag op veel verschillende ondergronden. Alleen stalen trappen kunnen we niet renoveren. Verder maakt het niet veel uit of het een open, dichte of betonnen betreft. Wij kijken samen met u welke opties kunnen worden toegepast voor uw trap.

Stijlvolle extra’s voor de RVS trapleuning in Eindhoven zijn onder meer trapverlichting in de leuning zelf. Handig wanneer er bijvoorbeeld geen mogelijkheden zijn om verlichting in de treden of muur aan te brengen. De trapverlichting bestaat uit LED-lampen, ingebouwd in de leuning zelf. Deze kunnen in meerdere kleuren geleverd worden en worden geactiveerd met een sensor. Als u in de buurt van de trap komt, gaat de verlichting automatisch aan. Zo hoeft u niet in het donker naar een lichtknopje te zoeken.

De ijzersterke service van Trapreno zorgt dat u vanaf het eerste moment centraal staat in het renoveren van de trap. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat geplaatst kan worden. U heeft de keuze uit een groot assortiment aan verschillende oppervlakken en kleuren. U krijgt van ons een duidelijke vrijblijvende offerte, waarin uw persoonlijke wensen goed worden opgenomen. Met onze effectieve werkmethode hebben we al het werk vaak in één dag geheel afgerond.

Trapreno, hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Met HPL of PVC overzettreden zorgen wij dat de traprenovatie langdurig en intensief gebruik goed aan kan. De duurzame HPL- of PVC-treden zijn voorzien van een ingebouwd antislip-oppervlak voor de veiligheid en hebben geen extra schilderwerk nodig. Met mogelijkheden voor verlichting en een paar stijlvolle designs krijgt u een RVS trapleuning op maat in Eindhoven. Deze is net als de trap op maat gemaakt en wordt op duurzame wijze geplaatst. Voor meer informatie over traprenovatie, een afspraak of een offerte, neem snel contact op met Trapreno.


RVS trapleuning Eindhoven

RVS trapleuning Eindhoven RVS trapleuning Eindhoven RVS trapleuning Eindhoven


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Wij hebben een dichte en een open trap door TRAPRENO laten renoveren en het resultaat is geweldig. Stephan is een prettig persoon die secuur en netjes werkt en zijn afspraken nakomt. Wij zijn bijzonder tevreden en bevelen hem dan ook van harte aan.

Cees & Leny