Traprenovatie Eindhoven

Traprenovatie EindhovenEen nieuwe trap laten plaatsen is een stevige investering. Vaak kan voor een aanmerkelijk lagere prijs een mooie traprenovatie geregeld worden voor u in Eindhoven. Met het gebruik van moderne materialen creëert Trapreno een duurzame nieuwe uitstraling voor uw trap. De HPL of PVC overzettreden zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en een variatie aan hout- en steenpatronen. Zowel dichte als open trappen zijn geschikt voor traprenovatie bij u in Eindhoven. Onze ervaren werknemers maken van elke klus een groot succes, dat kunnen wij u garanderen. Wij leveren tien jaar garantie op onze HPL renovaties en zelfs twintig jaar op de PVC overzettreden.

Een duurzame traprenovatie op maat voor u in Eindhoven

Onze effectieve werkwijze levert niet alleen een duurzaam nieuw oppervlak voor uw trap. Met een paar intelligente trucs geven we uw traprenovatie in Eindhoven grote voordelen. We gebruiken een speciale lijm om de trap een geluiddempende werking te geven. Deze handeling haalt ook vrijwel alle aanwezige piepjes en kraakjes uit de traptreden. De HPL overzettreden hebben bovendien een ingebouwde antislip laag voor extra veiligheid en stabiliteit.

Naast de treden zelf kunnen we tijdens de traprenovatie bij u in Eindhoven ook extra’s aanbrengen voor een stukje toegevoegde luxe. Stijlvolle verlichting in de treden of ingebouwd in een nieuwe leuning geeft uw trap een prachtige uitstraling. De verlichting in de leuning is geactiveerd door beweging, zodat u niet in het donker naar een lichtknopje hoeft te zoeken om de trap op en af te kunnen. Bij Trapreno kunt u rekenen op hoge kwaliteit, dankzij onze gedetailleerde aanpak.

We zorgen dat alle werkzaamheden voor de traprenovatie bij u in Eindhoven in een korte periode kunnen worden gerealiseerd. Dit betekent dat wij alles doorgaans in één dag kunnen plaatsen en afwerken. Wij gebruiken hoge kwaliteit materialen van onze vertrouwde leveranciers en werken met moderne bouwtechnieken. Zo zorgen wij dat er geen zichtbare schroeven aanwezig zijn in het eindresultaat. Tevens zorgen onze duurzame producten dat u niet zit met terugkerend schilderwerk. Onze professionals gaan grondig te werk en laten alles weer netjes schoon achter. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe aanwinst.

Trapreno, uw specialist in traprenovaties

Met moderne materialen en ervaren vaklieden zorgen wij dat uw traprenovatie in Eindhoven op rolletjes loopt. Met tot twintig jaar garantie op uw nieuwe trap is dit een slimme investering in een duurzaam resultaat. U krijgt de beste kwaliteit en betaalt geen cent te veel. Met onze flexibele werkmethoden en creatief probleemoplossend vermogen zorgen we dat u altijd ongeëvenaard vakwerk in huis krijgt. U heeft ruim de keuze uit verschillende kleuren en patronen, om de traptreden netjes aan te laten sluiten op de uitstraling van de rest van uw huis. Neem snel contact op met Trapreno en ontdek de mogelijkheden.


Traprenovatie Eindhoven

Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Eindhoven


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Wij hebben een dichte en een open trap door TRAPRENO laten renoveren en het resultaat is geweldig. Stephan is een prettig persoon die secuur en netjes werkt en zijn afspraken nakomt. Wij zijn bijzonder tevreden en bevelen hem dan ook van harte aan.

Cees & Leny