Traprenovatie Helmond

Traprenovatie HelmondEen nieuwe trap laten plaatsen is een grote en vaak dure onderneming. U haalt met een goed uitgemeten traprenovatie in uw huis in Helmond gemakkelijk nog tien jaar uit een trap, ook wanneer deze al sterk versleten is. We kijken graag met u mee wat goed past in uw persoonlijke omgeving en geven u deskundig advies, gegrond in jaren ervaring. Het team van Trapreno regelt traprenovaties, RVS leuningen en meer. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende oppervlakken en kleuren creëert u snel een uitstraling die goed past binnen uw huis. Wij werken vervolgens voor u een nette offerte uit voor de traprenovatie bij u in Helmond.

Een volledige traprenovatie voor u in Helmond

De meest voorkomende vorm van traprenovatie voor u in Helmond is uiteraard het vernieuwen van de traptreden zelf. Dit doen we met HPL of PVC overzettreden. Deze maken we op maat voor u en plaatsen we over uw oude treden heen. De hoogwaardige HPL/PVC treden zijn voorzien van een ingebouwde antislip laag voor extra veiligheid. Ze worden netjes en stevig aan de oude treden bevestigd. Er zijn naderhand geen schroeven zichtbaar en de treden hoeven niet beschilderd te worden. Het is vervolgens voor u gemakkelijk om de oppervlakken schoon te houden. Een vochtige doek is al ruim voldoende.

Voor de bevestiging gebruiken we een speciale lijm. Deze geeft de nieuwe treden een geluiddempende werking. Piepjes en kraakjes aanwezig in de oude treden worden hiermee bijna allemaal weggenomen. Met onze effectieve werkwijze is de traprenovatie bij u in Helmond doorgaans in één dag gerealiseerd. Dankzij onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen we bovendien garanderen dat u 20 jaar probleemloos kunt genieten van uw nieuwe traptreden. Bij PVC overzettreden breiden we dit zelfs uit naar twintig jaar.

Onze monteurs hebben ieder minstens tien jaar ervaring in het vak. Zij zorgen dat u een netjes afgewerkt resultaat krijgt, geheel op maat. Of het nu gaat om een dichte of open trap, een rechte of gedraaide trap, zij maken er vakwerk van. De enige uitzondering voor ons zijn stalen trappen. Naast de traprenovatie voor u in Helmond kijken we ook welke opties er zijn voor een nieuwe trapleuning. We kunnen tevens onderzoeken wat er aan trapverlichting geplaatst kan worden.

Trapreno, houdt alle zaken netjes in orde voor u

Met onze krachtige service en ervaren medewerkers zorgen wij bij elk project voor een schitterend eindresultaat. Voeg tien jaar toe aan de levensduur van uw oude trap met een traprenovatie op maat in Helmond. Trapreno regelt alles voor u, van de vrijblijvende offerte, afgestemd op uw wensen, tot het netjes schoonmaken van de trap na de werkzaamheden. Wij hebben alles tot in de puntjes voor u geregeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Traprenovatie Helmond

Traprenovatie Helmond Traprenovatie Helmond Traprenovatie Helmond


RVS balustrade Eindhoven RVS balustrade Helmond RVS trapleuning Eindhoven Trapleuning Eindhoven Traprenovatie Den Bosch Traprenovatie Eindhoven Traprenovatie Helmond Traprenovatie Roermond Traprenovatie Tilburg Traprenovatie Venlo RVS balustrade Geldrop


BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

040-7800937

Wij kunnen u ook bellen?

  • Tot wel 20 jaar garantie!
  • Duurzaam en veilig!
  • Geen schroeven zichtbaar!
  • Geen terugkerend schilderwerk!
  • Vaak binnen 1 dag klaar!
  • Antislip in alle treden!
  • Groot assortiment!
  • Schoon!
  • Geen profielen!
Wat zeggen andere over Trapreno

Erg netjes gedaan, Stephan! Wij zijn heel blij met de renovatie van onze trap naar de eerste verdieping.

Stephan verstaat zijn vak en komt zijn afspraken na. Hij was op tijd en ging meteen aan de slag om onze trap van kersenkleurige overzettreden te voorzien. Ook de overloop werd doorgetrokken in dezelfde kleur. Perfect, een hele verbetering! Stephan werkt zuiver -het zagen doet hij bijvoorbeeld buiten- en werkt het ook netjes af.

Stephan, mijn complimenten! Ik kan je van harte aanbevelen bij vrienden en familie!

Familie Pardoel